Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Za zavřením Lesanky nestojí správní rozhodnutí

Autor: Vladimíra Račáková, tajemnice | Datum: 1.10.2016 - 00:00 | Zhlédnuto: 2925x

Na zavření oblíbené restaurace nemělo a ani nemohlo mít vliv žádné správní rozhodnutí stavebního odboru.


Za zavřením Lesanky nestojí správní rozhodnutí

Dovoluji se uvést na pravou míru informaci, která se objevila na facebooku restaurace Lesanky. Je zde uvedeno, že od 1.10. 2016 bude tato provozovna uzavřena , a to z důvodu nepovolení přestavby původní budovy Lesů, a.s., na hotel.

Restaurace Lesanka byla mnoho let vyhlášeným zařízením, které poskytovalo kvalitní služby nejenom jako závodní stravování, ale i jako restaurace pro širokou veřejnost a v neposlední řadě také poskytovalo zázemí pro konání pravidelných společenských akcí. Je velká škoda, že tato v dřívější době hojně navštěvovaná restaurace končí. Tak to ale občas a zvláště v podnikatelském životě chodí.

V žádném případě není pravda, že za zavřením Lesanky stojí jakékoli správní rozhodnutí Stavebního úřadu Vyšší Brod. Do dnešního dne ani nebylo požádáno o povolení stavby, tudíž nebylo a není co „nepovolit“. Skutečné důvody konce Lesanky se asi sotva dozvíme. Kdyby se tak stalo, či dokonce by se autor uvedené nepravdy dokázal omluvit (možná že ho někdo další uvedl v omyl), byli bychom jenom příjemně překvapeni.