Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Česká spořitelna uzavře svou pobočku, bankomat ve Vyšším Brodě zůstává

Autor: Česká spořitelna | Datum: 3.5.2021 - 00:00 | Zhlédnuto: 1522x

Pobočka České spořitelny ve Vyšším Brodě skončí. Posledním dnem, kdy ji budou moci klienti navštívit, je 18. červen. Česká spořitelna je poslední bankou, která až dosud udržovala ve Vyšším Brodě jak pobočku, tak i bankomat. Výběrový bankomat České spořitelny zůstane ve Vyšším Brodě zachován.


Česká spořitelna uzavře svou pobočku, bankomat ve Vyšším Brodě zůstává

K uzavření pobočky přispěla její klesající vytíženost pramenící z rostoucí obliby mobilního a internetového bankovnictví. Klienti spořitelny, kteří budou potřebovat navštívit pobočku České spořitelny s pokladnou, mohou navštívit pobočky v Kaplici (Náměstí 205), anebo v Českém Krumlově (Za Tiskárnou 587). 

Z pravidelných analýz využívanosti našich poboček bohužel dlouhodobě vyplývá, že naši pobočku ve Vyšším Brodě klienti využívají stále méně. Z toho důvodu jsme se rozhodli ukončit její provoz k 18.6.2021. 

Jsme si vědomi toho, že tato informace nebude pro klienty potěšující. Nicméně ve Vyšším Brodě bude nadále klientům k dispozici 24 hodin denně náš bankomat, který umožňuje vedle výběru hotovosti například zadání jednorázového i trvalého platebního příkazu, zaplacení složenky, dobití kreditu mobilního telefonu, změnu PIN kódu nebo zobrazení limitů karty.

Klienty budeme o připravovaných změnách pochopitelně s předstihem informovat. Čísla účtů, ani nastavení jejich dalších produktů se jim nijak nezmění. Máme pro ně řadu alternativních cest k obsluze účtu – bankomaty a internetové nebo mobilní bankovnictví George s nepřetržitým provozem. K dispozici je jim i bezplatná informační linka Finanční skupiny České spořitelny 800 207 207.  Obsluhu klientských účtů a dalších bankovních produktů zajistí také kterákoli jiná naše pobočka bez ohledu na to, kde mají klienti uloženou dokumentaci ke svým účtům. Nejbližší pobočka je v Kaplici a Českém Krumlově s otevírací dobou -  PO, ST od 8:30 - 12:30, 13:30 - 17:00, ÚT, ČT, PÁ od 8:30 - 12:30, 13:30 - 16:00.

Mobilní a internetové bankovnictví šetří čas

Uzavření pobočky ve Vyšším Brodě neznamená, že budete potřebovat pro provádění plateb a správu Vašich financí více času. V mnohých případech můžete čas ušetřit využitím internetového bankovnictví, jehož obliba v době koronavirové krize rychle roste. Klienti České spořitelny mají dostupné moderní internetové a mobilní bankovnictví George, které mohou využívat nepřetržitě, bez jakýchkoliv dodatečných nákladů. Nemusí se přitom ohlížet ani na otevírací dobu pobočky, ani na případnou velikost fronty čekajících zákazníků. K přístupu na účet jim stačí pouze sednout k počítači, anebo se do něj přihlásit kdykoliv prostřednictvím mobilního telefonu. George může využívat každý majitel běžného účtu v České spořitelně. Pakliže toto moderní internetové bankovnictví ještě nemá sjednané, stačí banku požádat o jeho otevření, které je zcela bezplatné. K dispozici je jak internetové bankovnictví, tak i jeho mobilní verze kterou lze snadno nainstalovat do vašeho mobilního telefonu.

Zdroj: Česká spořitelna, a. s.